Áreső

Akár 1 millió Ft kedvezmény!

Részletek More

Hangulatos lakások lélekkel

A Marone House nem csak egy az újépítésű lakóparkok közül! Az építésnél kívül és belül is figyeltünk az okos, szerethető megoldásokra, hogy az otthonodnak tényleg lelke legyen. A modern nyílászárókat és erkélyeket a környék különleges hangulatához illeszkedő falak takarják el a bámészkodók elől. Belső kert és tetőterasz is várja a lakókat. Szinte minden lakás kifejezetten napos, hiszen délkeletre vagy délnyugatra néz. Az otthonok nagy részéhez terasz is tartozik, amit kifejezetten használható méretűre terveztünk, de az eladó lakások között saját kertes, illetve nagy teraszos penthouse lakások is találhatóak. A mélygarázson kívül pedig bicikli tároló is tartozik a házhoz, hogy még kényelmesebb legyen a városi élet.
A Marone House első ütemének műszaki átadása megtörtént.

Szerethető lakások lélekkel

“Az általunk tervezett házaknál odafigyelünk arra, hogy jól működő, szerethető épületet alkossunk. Fontos, hogy a lakások és a közös helyiségek is építészeti élményt adjanak, és funkcionálisan is jól működjenek. Szerintem egy ház különlegességének az alapja, ha különlegesen jó környéken van, és ez itt teljes mértékben igaz. A tervezéskor ezt a különlegességet szerettük volna még jobban kiemelni egy szép, látványos épülettel, minőségi anyagokból, ami igazán illik a környékhez.”

Fernezelyi Gergely DLA, az FBIS Architects Ybl Miklós díjas CEO-ja és vezető tervezője

Zöld lakások lélekkel

Az épületben nincs szükség radiátorokra vagy légkondicionálóra, mivel levegő-víz típusú hőszivattyús, felületfűtéses rendszert alakítunk ki, amely télen a melegről, nyáron pedig a hidegről is gondoskodik, és amelyet akár távolról is irányíthatsz. Ez sokkal gazdaságosabb, környezetkímélőbb és egészségesebb is, mint a hagyományos megoldások.

A lakások rendkívül jól tartják a hőt – köszönhetően a háromrétegű ablakoknak, az előre beépített redőnyöknek és a falak extra hőszigetelésének. A Marone House BB energetikai besorolású, 41,49 kWh/m2/év összesített energiafelhasználással és 121,8%-os megújuló aránnyal.

Városi lakások lélekkel

A Marone House Budapesten a Corvin negyed mellett, a VIII. kerület nemrég teljesen felújított és átalakult részén helyezkedik el, amelyre rá sem ismerne, aki nem járt erre az elmúlt néhány évben.

Itt minden közel van, amire a kényelmes élethez szükség lehet:

 • A 4-es metró, 4-6 villamos és több buszjárat csak 3-5 perc séta
 • Mozi, bevásárlóközpont, piac a környéken
 • Zseniális éttermek, bárok, kávézók és galériák, mint például Lumen, Oinos, Krak’n’Town, Nemadomfel, Grund, hogy csak néhányat említsünk
 • Fejlődő környék, egymás után nyílnak az újabb kikapcsolódási, kulturális és szórakozási lehetőségek
 • SOTE, Óbudai Egyetem, Pázmány, Andrássy gyalogtávra
 • BME, Corvinus, ELTE néhány megállóra

2022-ben indul a Horváth Mihály tér Marone House előtti részének a átalakítása, amelynek köszönhetően még zöldebb, gyalogosbarátabb és hangulatosabb lesz ez a rész.

Értékálló lakások lélekkel

 • A teljes átalakulás és a fejlesztések ellenére a kerület még mindig alulértékelt, így további erőteljes áremelkedés várható
 • A lakások a magas felszereltség és a minőségi burkolatok miatt hosszú távon is értékállóak
 • Mindig könnyen kiadható az egyetemek, irodák és a kiváló tömegközlekedés miatt
 • Rövid távú lakáskiadásra is alkalmas, a főbb látványosságok nagy része 15 perc alatt elérhető, és a turisták között is egyre népszerűbb a környék
 • A lakások 5% ÁFÁ-val és már akár 20% részletre is elérhetőek.

Kapcsolat

1082 Budapest, Horváth Mihály tér 15.
Telefon: +36 1 999 11 55

Lakások

Válaszd ki új otthonodat a Marone House-ban! Válogass az okos- és környezetbarát megoldásokkal felszerelt lakások között.

Megnézem a lakásokatTovább