Energiakarékos lakások lélekkel

Az épületben nincs szükség radiátorokra vagy légkondicionálóra, mivel levegő-víz típusú hőszivattyús, felülethűtő-fűtő rendszert alakítunk ki, amely télen a melegről, nyáron pedig a hidegről gondoskodik, és amelyet akár távolról is irányíthatsz. Ez sokkal gazdaságosabb, környezetkímélőbb és egészségesebb, mint a hagyományos megoldások.

A lakások rendkívül jól tartják a hőt köszönhetően a háromrétegű ablakoknak, az előre beépített elektromos redőnyöknek és a falak extra hőszigetelésének, így számolhatsz az átlagnál jóval alacsonyabb rezsivel. A Marone House közel nulla energiafelhasználású, BB energetikai besorolású épület, 121,8%-os megújuló aránnyal.

Szerethető lakások lélekkel

„Az általunk tervezett házaknál odafigyelünk arra, hogy jól működő, szerethető épületet alkossunk. Fontos, hogy a lakások és a közös helyiségek is építészeti élményt adjanak, és funkcionálisan is jól működjenek. Szerintem egy ház különlegességének az alapja, ha különlegesen jó környéken van, és ez itt teljes mértékben igaz. A tervezéskor ezt a különlegességet szerettük volna még jobban kiemelni egy szép, látványos épülettel, minőségi anyagokból, ami igazán illik a környékhez.”

Fernezelyi Gergely DLA, az FBIS Architects Ybl Miklós díjas CEO-ja és vezető tervezője

Városi lakások lélekkel

A Marone House Budapesten a Corvin negyed mellett, a VIII. kerület nemrég teljesen felújított és átalakult részén helyezkedik el, amelyre rá sem ismerne, aki nem járt erre az elmúlt néhány évben.

Itt minden közel van, amire a kényelmes élethez szükség lehet:

 • A 4-es metró, 4-6 villamos és több buszjárat csak 3-5 perc séta
 • Mozi, bevásárlóközpont, piac a környéken
 • Zseniális éttermek, bárok, kávézók és galériák, mint például Vaj, Lumen, Oinos, Nemadomfel, Nyolcésfél, Grund, hogy csak néhányat említsünk
 • Fejlődő környék, egymás után nyílnak az újabb kikapcsolódási, kulturális és szórakozási lehetőségek
 • SOTE, Óbudai Egyetem, Pázmány, Andrássy gyalogtávra
 • BME, Corvinus, ELTE néhány megállóra

2023 augusztusban elindult a Horváth Mihály tér Marone House előtti oldalának az átalakítása, amelynek köszönhetően még zöldebb, gyalogosbarátabb és hangulatosabb lesz ez a rész.

Értékálló lakások lélekkel

 • Erőteljesen megnőtt a kereslet az energiatakarékos, alacsony rezsijű lakások iránt
 • A lakások a magas műszaki tartalom, a minőségi burkolatok és igényes kivitelezés miatt hosszú távon is értékállóak
 • A teljes átalakulás és a fejlesztések ellenére a kerület még mindig alulértékelt, így további áremelkedés várható
 • Mindig könnyen kiadható az egyetemek, irodák és a kiváló tömegközlekedés miatt
 • Rövid távú lakáskiadásra is alkalmas, a főbb látványosságok nagy része 15 perc alatt elérhető, és a turisták között is egyre népszerűbb a környék
 • A lakások 5% ÁFÁ-val elérhetőek

Kapcsolat

1082 Budapest, Horváth Mihály tér 15.
Telefon: +36 1 999 11 55

Lakások

Válaszd ki új otthonodat a Marone House-ban! Penthouse lakások hatalmas terasszal, praktikus 1, 2 vagy 3 szobás lakások és kertes lakások is megtalálhatóak nálunk.

Megnézem a lakásokatTovább