Hangulatos lakások lélekkel

A Marone House nem egy az újépítésű társasházak közül! Az építésnél kívül és belül is figyeltünk az okos, szerethető megoldásokra, hogy az otthonodnak tényleg lelke legyen. A modern nyílászárókat és erkélyeket a környék különleges hangulatához illeszkedő falak takarják el a bámészkodók elől. Belső kert és tetőterasz is várja a lakókat. Szinte minden lakás kifejezetten napos, hiszen délkeletre vagy délnyugatra néz. A lakások nagy részéhez terasz is tartozik, amit kifejezetten használható méretűre terveztünk. A mélygarázson kívül pedig bicikli tároló is tartozik a házhoz, hogy még kényelmesebb legyen a városi élet.
A hangulatos lakások tervezett átadása 2021. augusztus (első ütem).

Szerethető lakások lélekkel

“Az általunk tervezett házaknál odafigyelünk arra, hogy jól működő, szerethető épületet alkossunk. Fontos, hogy a lakások és a közös helyiségek is építészeti élményt adjanak, és funkcionálisan is jól működjenek. Szerintem egy ház különlegességének az alapja, ha különlegesen jó környéken van, és ez itt teljes mértékben igaz. A tervezéskor ezt a különlegességet szerettük volna még jobban kiemelni egy szép, látványos épülettel, minőségi anyagokból, ami igazán illik a környékhez.”

Fernezelyi Gergely DLA, az FBIS Architects Ybl Miklós díjas CEO-ja és vezető tervezője

Zöld lakások lélekkel

Az épületben nincs szükség radiátorokra vagy légkondicionálóra, mivel levegő-víz típusú hőszivattyús, felületfűtéses rendszert alakítunk ki, amely télen a melegről, nyáron pedig a hidegről is gondoskodik. Ez sokkal gazdaságosabb, környezetkímélőbb és egészségesebb is, mint a hagyományos megoldások. A lakások rendkívül jól tartják a hőt – köszönhetően a háromrétegű ablakoknak, az előre beépített redőnyöknek és a falak extra hőszigetelésének. A kedvező energiabesorolásnak köszönhetően a ház kedvezményesen jut áramhoz, így tényleg extra alacsony rezsivel számolhatsz.

Okos lakások lélekkel

Minden lakásba beépítünk egy központi egységet és különböző okos funkciókat, amelyek megkönnyítik majd az életedet. Okostelefon segítségével nyithatod a garázst és a kaputelefont, de a termosztátot és a világítást is irányíthatod akár távolról is. Ha még okosabb lakást szeretnél, akkor felár ellenében további rendszereket is rákapcsolunk neked.

Városi lakások lélekkel

A Marone House a VIII. kerület nemrég teljesen felújított és átalakult részén helyezkedik el. A környék több olyan lehetőséget kínál, ami élvezhetőbbé teszi a mindennapokat.
A 4-es metrót, 4-6-os villamost és több buszt is 5 perces sétával elérheted.
Van a közelben mozi, bevásárlóközpont és piac is. Zseniális éttermek, bárok és kávézók egész sora várja, hogy felfedezd – Lumen, Oinos, Krak’n’Town, Nemadomfel, Grund, hogy csak néhányat említsünk. De a környék folyamatosan fejlődik, egymás után nyílnak az újabb remek helyek, és mindezt hangos turisták nélkül élvezheted. A SOTE, Óbudai Egyetem, Pázmány, Andrássy Egyetem gyalogtávon belül vannak, de a BME-t, Corvinust és ELTÉ-t is pár megállóra találod.

Értékálló lakások lélekkel

Az elmúlt években teljesen megújult közterületeknek, az infrastruktúrafejlesztésnek és a kulturális fejlesztéseknek köszönhetően a VIII. kerület rengeteget fejlődött. Az ingatlanárak folyamatosan emelkedtek az elmúlt években, de a kerület még mindig alul értékeltnek számít, így szakértők szerint további erőteljes áremelkedés várható. Ráadásul a kiváló elhelyezkedésnek, közlekedésnek és az egyetemek közelségének hála hosszú távon is könnyen kiadhatóak lesznek a Marone House lakásai. A lakások 5%-os ÁFÁ-val, és akár már 20% vételárrészlet befizetésével is elérhetőek.

Kapcsolat

1082 Budapest, Horváth Mihály tér 15.
Telefon: +36 1 999 11 55

Lakások

Válaszd ki új otthonodat a Marone House-ban! Válogass az okos- és környezetbarát megoldásokkal felszerelt lakások között akár CSOK-kal is. 5% ÁFA minden lakásra.

Megnézem a lakásokatTovább