Áreső

Akár 2,5 millió Ft kedvezmény!

Részletek More

Hangulatos lakások lélekkel

A Marone House nem egy az újépítésű társasházak közül! Az építésnél kívül és belül is figyeltünk az okos, szerethető megoldásokra, hogy az otthonodnak tényleg lelke legyen. A modern nyílászárókat és erkélyeket a környék különleges hangulatához illeszkedő falak takarják el a bámészkodók elől. Belső kert és tetőterasz is várja a lakókat. Szinte minden lakás kifejezetten napos, hiszen délkeletre vagy délnyugatra néz. A lakások nagy részéhez terasz is tartozik, amit kifejezetten használható méretűre terveztünk. A mélygarázson kívül pedig bicikli tároló is tartozik a házhoz, hogy még kényelmesebb legyen a városi élet.
A hangulatos lakások tervezett műszaki átadása 2021. augusztus (első ütem).

Szerethető lakások lélekkel

“Az általunk tervezett házaknál odafigyelünk arra, hogy jól működő, szerethető épületet alkossunk. Fontos, hogy a lakások és a közös helyiségek is építészeti élményt adjanak, és funkcionálisan is jól működjenek. Szerintem egy ház különlegességének az alapja, ha különlegesen jó környéken van, és ez itt teljes mértékben igaz. A tervezéskor ezt a különlegességet szerettük volna még jobban kiemelni egy szép, látványos épülettel, minőségi anyagokból, ami igazán illik a környékhez.”

Fernezelyi Gergely DLA, az FBIS Architects Ybl Miklós díjas CEO-ja és vezető tervezője

Zöld lakások lélekkel

Az épületben nincs szükség radiátorokra vagy légkondicionálóra, mivel levegő-víz típusú hőszivattyús, felületfűtéses rendszert alakítunk ki, amely télen a melegről, nyáron pedig a hidegről is gondoskodik, és amelyet akár távolról is irányíthatsz. Ez sokkal gazdaságosabb, környezetkímélőbb és egészségesebb is, mint a hagyományos megoldások. A lakások rendkívül jól tartják a hőt – köszönhetően a háromrétegű ablakoknak, az előre beépített redőnyöknek és a falak extra hőszigetelésének. A kedvező energiabesorolásnak köszönhetően a ház kedvezményesen jut áramhoz, így tényleg extra alacsony rezsivel számolhatsz.

Városi lakások lélekkel

A Marone House a VIII. kerület nemrég teljesen felújított és átalakult részén helyezkedik el. A környék több olyan lehetőséget kínál, ami élvezhetőbbé teszi a mindennapokat.
A 4-es metrót, 4-6-os villamost és több buszt is 5 perces sétával elérheted.
Van a közelben mozi, bevásárlóközpont és piac is. Zseniális éttermek, bárok és kávézók egész sora várja, hogy felfedezd – Lumen, Oinos, Krak’n’Town, Nemadomfel, Grund, hogy csak néhányat említsünk. De a környék folyamatosan fejlődik, egymás után nyílnak az újabb remek helyek, és mindezt hangos turisták nélkül élvezheted. A SOTE, Óbudai Egyetem, Pázmány, Andrássy Egyetem gyalogtávon belül vannak, de a BME-t, Corvinust és ELTÉ-t is pár megállóra találod.

Értékálló lakások lélekkel

Az elmúlt években teljesen megújult közterületeknek, az infrastruktúrafejlesztésnek és a kulturális fejlesztéseknek köszönhetően a VIII. kerület rengeteget fejlődött. Az ingatlanárak folyamatosan emelkedtek az elmúlt években, de a kerület még mindig alul értékeltnek számít, így szakértők szerint további erőteljes áremelkedés várható. Ráadásul a kiváló elhelyezkedésnek, közlekedésnek és az egyetemek közelségének hála hosszú távon is könnyen kiadhatóak lesznek a Marone House lakásai. A lakások 5%-os ÁFÁ-val, és akár már 20% vételárrészlet befizetésével is elérhetőek.

Kapcsolat

1082 Budapest, Horváth Mihály tér 15.
Telefon: +36 1 999 11 55

Lakások

Válaszd ki új otthonodat a Marone House-ban! Válogass az okos- és környezetbarát megoldásokkal felszerelt lakások között akár CSOK-kal is. 5% ÁFA minden lakásra.

Megnézem a lakásokatTovább