Hangulatos lakások lélekkel

A Marone House nem egy az újépítésű társasházak közül! Az építésnél kívül és belül is figyeltünk az okos, szerethető megoldásokra, hogy az otthonodnak tényleg lelke legyen. A modern nyílászárókat és erkélyeket a környék különleges hangulatához illeszkedő falak takarják el a bámészkodók elől. Belső kertek és tetőkert is várja a lakókat. Szinte minden lakás kifejezetten napos, hiszen délkeletre vagy délnyugatra néz. A lakások nagy részéhez terasz is tartozik, amit kifejezetten használható méretűre terveztünk. A mélygarázson kívül pedig bicikli tároló is tartozik a házhoz, hogy még kényelmesebb legyen a városi élet. A ház két ütemben épül, az első ütem 71 lakásának átadása 2020. IV. negyedév.

Szerethető lakások lélekkel

“Az általunk tervezett házaknál odafigyelünk arra, hogy jól működő, szerethető épületet alkossunk. Fontos, hogy a lakások és a közös helyiségek is építészeti élményt adjanak, és funkcionálisan is jól működjenek. Szerintem egy ház különlegességének az alapja, ha különlegesen jó környéken van, és ez itt teljes mértékben igaz. A tervezéskor ezt a különlegességet szerettük volna még jobban kiemelni egy szép, látványos épülettel, minőségi anyagokból, ami igazán illik a környékhez.”

Fernezelyi Gergely DLA, FBIS Architects, CEO, vezető tervező

Zöld lakások lélekkel

Az épületben nincs szükség radiátorokra vagy légkondicionálóra, mivel megújuló energiát használó, levegő-víz típusú hőszivattyús, felületfűtéses rendszert alakítunk ki, ami télen a melegről, nyáron pedig a hidegről is gondoskodik. Ez sokkal gazdaságosabb, környezetkímélőbb és egészségesebb is, mint a hagyományos megoldások. A lakások rendkívül jól tartják a hőt – köszönhetően a háromrétegű ablakoknak, az előre beépített redőnyöknek és a falak extra hőszigetelésének. A kedvező energiabesorolásnak köszönhetően a ház kedvezményesen jut áramhoz, így tényleg extra alacsony rezsivel számolhatsz.

Okos lakások lélekkel

Minden lakásba beépítünk egy központi egységet és különböző okos funkciókat, amelyek megkönnyítik majd az életedet. Okostelefon segítségével nyithatod a garázst és a kaputelefont, de a termosztátot és a világítást is irányíthatod akár távolról is. Ha még okosabb lakást szeretnél, akkor felár ellenében további rendszereket is rákapcsolunk neked.

Városi lakások lélekkel

A Marone House a VIII. kerület nemrég teljesen felújított és átalakult részén helyezkedik el. A környék több olyan lehetőséget kínál, ami élvezhetőbbé teszi a mindennapokat.
A 4-es metrót, 4-6-os villamost és több buszt is 5 perces sétával elérheted.
Van a közelben mozi, bevásárlóközpont és piac is. Zseniális éttermek, bárok és kávézók egész sora várja, hogy felfedezd – Lumen, Oinos, Krak’n’Town, Nemadomfel, Grund, hogy csak néhányat említsünk. De a környék folyamatosan fejlődik, egymás után nyílnak az újabb remek helyek, és mindezt hangos turisták nélkül élvezheted. A SOTE, Óbudai Egyetem, Pázmány, Andrássy Egyetem gyalogtávon belül vannak, de a BME-t, Corvinust és ELTÉ-t is pár megállóra találod.

Értékálló lakások lélekkel

Az elmúlt években teljesen megújult közterületeknek, az infrastruktúrafejlesztésnek és a kulturális fejlesztéseknek köszönhetően a VIII. kerület rengeteget fejlődött. Az ingatlanárak folyamatosan emelkedtek az elmúlt években, de a kerület még mindig alul értékeltnek számít, így szakértők szerint további erőteljes áremelkedés várható. Ráadásul a kiváló elhelyezkedésnek, közlekedésnek és az egyetemek közelségének hála hosszú távon is könnyen kiadhatóak lesznek a Marone House lakásai.

Lakások

Válaszd ki új otthonodat a Marone House-ban! Válogass az okos- és környezetbarát megoldásokkal felszerelt lakások között.

Megnézem a lakásokatTovább
Drogéria
Vásárcsarnok
Semmelweis Egyetem
Óbudai Egyetem Villamosmérnöki és Gazdasági Kar
Krak’n Town Steampunk Saloon
Café Csiga
Zsiga Bar
OINOS Wine Bar&Bistrot
Nem Adom Fel Cafe&Bar
Marone House
Padron Tapas Bar & Restaurant
Almárium Bisztró
Zappa Caffe
Patyolat
Corvin Mozi
Google Ground
Bevásárlás
Supermarket
Supermarket
Pázmány Péter Katolikus Egyetem
Pázmány Péter Katolikus Egyetem
Németh László Általános Iskola
Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnázium
Vörösmarty Mihály Gimnázium
Étterem
McDonald’s
Indiai Étterem
Bécsiszelet Vendéglő
Matrjoska Bisztró
Étterem
Étterem
Étterem
Étterem
Gyógyszertár
Egészségház
Gyógyszertár
Cafe
Lumen kávézó
Corvin Plaza

Térkép