Áreső

Akár 1 millió Ft kedvezmény!

Részletek More

Ünnepi nyitvatartás

2021.12.20.

Az ünnepek alatt mi is kipihenjük az évet, így december 23-tól január 5-ig értékesítési irodánk zárva tart, az emailes megkeresések válaszideje pedig a szokásosnál hosszabb lehet. Kollégáink telefonon továbbra is elérhetőek lesznek. Kellemes Karácsony, és Boldog Új Évet Kívánunk!

Elkészült a II. ütem szerkezete

2021.10.25.

Befejeződött a Marone House 2. ütemének szerkezetépítése, így (többek között) a falazással folytatjuk a munkákat. Eközben az 1. ütem lakásaiban már a takarítás folyik, hogy novemberben elkezdhessük a műszaki átadásokat, és a héten az első emeleti kertkapcsolatos lakások kertjeinek kialakítása is elkezdődik.

Lakások akár Zöld Otthon Programmal is!

2021.10.20.

A Marone House lakásai megfelelnek az MNB NHP Zöld Otthon Program feltételeinek, így vevőink élhetnek a kedvezményes zöld hitel lehetőségével új otthonuk megvásárlásakor. A Zöld Otthon Lakásvásárlási Hitellel akár 70 millió Ft kölcsön elérhető legfeljebb 25 évre új, energiatakarékos lakóingatlan vásárlása esetén. A lakásnak legalább BB energetikai besorolásúnak és maximum 90 kWh/m2/év primerenergia felhasználásúnak kell lennie, amely mind igaz a Marone House otthonaira. https://www.mnb.hu/zold-otthon-program

Hamarosan elkészülnek a lakások

2021.10.05.

Már az utolsó simításokat végezzük a Marone House első ütemén. A tervek szerint október végén készre jelentjük a lakásokat, így novemberben elindulhat a műszaki átadás.

A Horváth Mihály tér átalakítása

2021.09.25.

Az Önkormányzat tervei szerint 2022 tavaszán kezdődik a Horváth Mihály tér Marone House felőli részének az átalakítása. A cél egy zöldebb, gyalogosbarátabb és hangulatosabb tér kialakítása, ahol akár egy kiülős kávézónak is juthat hely a parkolók helyett, miközben a Marone House mélygarázsa és a szomszédos 5*-os hotel autóval is megközelíthető marad. A terveket a lakosság véleményének figyelembe vételével véglegesítik majd, addig is itt lehet megnézni őket. (jozsefvaros.hu)

Hogy áll az építkezés?

2021.07.08.

Augusztus végén a tervek szerint elkezdődik a lakások műszaki átadása. Elkészült a József utcai homlokzat, hamarosan elkezdődik az állványzat bontása. Belül a hidegburkolás a 6. emeleten tart, a lakások után pedig már a közösségi tereket kezdjük festeni. Elkezdődött a lift beszerelése és az ajtók behelyezése is.

Ybl díj a Marone House tervezőjének

2021.04.11.

A hazai legrangosabb szakmai elismerésben, Ybl Miklós díjban részesült Fernezely Gergely DLA, a Marone House vezető tervezője. A díjat életműdíjként, a hosszú távú kiemelkedő építészeti alkotó tevékenység elismeréseként adják át. (Építészfórum)

Elindult a II. ütem!

2021.03.19.

Elindult a Marone House II. ütemének értékesítése. Az új lakások között számos CSOK-kal is elérhető, akár már 2 szobától. A II. ütemnek jelenleg a szerkezete épül. A részletekért nézd meg a Lakásokat, vagy érdeklődj értékesítőinknél.

Hogy áll az építkezés?

2021.03.03.

Az első ütemen épül az állványzat, hét végén pedig már a hidegburkolást kezdjük majd. A második ütemen eközben készül az első emelet szerkezete.

Banki finanszírozás

2021.02.23.

A Marone House projektfinanszírozással épül, a CIB Bank áll mögöttünk. Ez a stabil pénzügyi háttér még nagyobb biztonságot ad a vevőinknek, mert a bank műszakilag és pénzügyileg is felügyeli az építkezés előrehaladását.

Új lakások CSOK-kal

2021.02.16.

A Marone House-ban is készültünk CSOK-kal megvásárolható lakásokkal. A 2, illetve 3 hálószobás lakások ideálisak családoknak, hiszen a kifejezetten napos otthonokban tágas nappali, nagy terasz és akár több fürdőszoba is található. 2021 januártól ráadásul CSOK igénybevételekor visszajár az ÁFA, és nem kell illetéket sem fizetni. A részletekért érdeklődj értékesítőinknél!

ASI Group

2021.01.19.

A lakóházainkat, többek között a Marone House-t is saját generálkivitelező cégünk, az ASI Group építi. Így tudjuk biztosítani, hogy a lehető legmagasabb minőségben készüljenek el a lakásaink. Az ASI Group felelős az alvállalkozók kiválasztásáért, irányításáért és ellenőrzéséért, valamint saját munkaerővel és szerszámparkkal is rendelkezik.

Miből van a Marone House?

2020.12.16.

A Marone House épületszerkezete monolit vasbeton fal és pillérváz szerkezet, monolit vasbeton és tégla kitöltő falazattal. A födémek is monolit vasbeton szerkezettel készültek. A lakásoknál vasbeton, Silka és 10 cm vastag Porotherm tégla falakat találunk. Kiemelten figyelünk a lakások és a helyiségek közötti hanggátlásra.

Darubontás az első ütemen

2020.12.12.

A Marone House első ütemén a terv szerinti ütemben halad az építkezés. Ennek köszönhetően ma el tudtuk bontani az ide tartozó darut, hiszen a következő munkafázisokban nem lesz már szükség rá.

Hogy áll az építkezés?

2020.12.01.

A Marone House első ütemében elkezdődött a lakásokban az aljzatbeton lerakása, és az eletromos vezetékeket is elkezdtük behúzni. A belső falak vakolása is jól halad, így a lakások kezdenek egészen lakásként kinézni.

Felkészültünk a télre

2020.11.26.

A Marone House első ütemében már áll minden fal, és hamarosan minden ablak is a helyére kerül. Így akár a legnagyobb hidegben is folytatni tudjuk majd a munkát a házon.

Most érdemes új lakást venni!

2020.11.24.

Az Otthontérkép cikkéből kiderül, hogy miért nem érdemes januárig várni új lakás vásárlásával. A Marone House-ban már most is 5% az ÁFA, és augusztusban átadásra kerül az első ütem.

Beépített árnyékoló minden lakáshoz!

2020.11.20.

A Marone House új építésű lakásaiban a kiváló minőségű nyílászárókat beépített árnyékolókkal szereljük fel, amit a lakások vételára már tartalmaz. A belső kertre néző, déli és nyugati tájolású lakások távirányítóval elektromosan mozgatható, antracit színű alumínium redőnyöket kapnak, míg az utcafrontra szövet árnyékolók kerülnek.

Megvannak az ablakok

2020.11.05.

Kiválasztásra kerültek az ablakok: a gyártó a Port-Metall Kft lesz. Az ablak német Schüco profilrendszer felhasználásával, 3 rétegű 50 mm vastag üvegezéssel és 7 légkamrás tokkal készül, kívül antracit, belül fehér színű lesz. A hőátbocsátási tényező értéke U=0,9W/m2K. A kiváló hőszigetelés mellett magas hanggátlással is bírnak a nyílászáróink, így biztosítva a csöndet a város közepén is.

Hogy áll az építkezés?

2020.10.28.

Felgyorsultak az események a Marone House első ütemének építésén. A héten elkezdődött a falazás a 7. emeleten, befejezzük a 4. emelet vakolását, az elektromos szerelés már a 6. emeleten jár, a gépészet pedig az elsőn.

Elkészült a szerkezet!

2020.09.15.

Van mit ünnepelni, hiszen a Marone House első üteme szerkezetkész! Így minden a terv szerint halad az augusztusi átadáshoz.

Daruállítás a második ütemhez

2020.09.09.

Felállítottuk a darut a Marone House második üteméhez is, így folytatódhat itt is a szerkezet építése.

Hogy áll az építkezés?

2020.09.01.

A héten már a 8. emeleten járunk, így már csak néhány hét és elkészül az első ütem szerkezete.

Gellért-hegyi panoráma

2020.07.22.

A Marone House-ban a 6. emelettől felfelé olyan lakásokat is találsz, ahonnan még a Gellért-hegyet is látni lehet. Ki ne élvezné ezt a látványt minden nap? Arról nem is szólva, hogy az ilyen különleges kilátás hosszú távon is emeli a lakás értékét.

Hogy áll az építkezés?

2020.05.27.

A Marone House első ütemében már a 4. emelet szerkezete épül.

Megfelelő óvintézkedések mellett építünk tovább

2020.04.07.

A Covid-19 járványra tekintettel óvintézkedéseket vezettünk be az építkezésen. Így a járványügyi és higiéniai előírások maradéktalan betartása mellett folytatódik a Marone House építése.

Hogy áll az építkezés?

2020.02.12.

Készülőben a kétszintes mélygarázs, egyelőre az első ütemben, de a második ütem építése is hamarosan elkezdődik.

A hóban sem áll meg a munka az építkezésen

2019.12.06.

Az időjárástól függetlenül folyik tovább a munka a Marone House építkezésén.

Az építkezés elkezdődött!

2019.11.08.

Elkezdődött az építkezés a Marone House-ban, sőt már túl is vagyunk az alapozáson, és a mélygarázs teteje épül éppen. A garázs a két ütemben egyszerre fog elkészülni, hogy már az első beköltözők is kényelmesen hajthassanak be és ki.

Kapcsolat

1082 Budapest, Horváth Mihály tér 15.
Telefon: +36 1 999 11 55

Lakások

Válaszd ki új otthonodat a Marone House-ban! Válogass az okos- és környezetbarát megoldásokkal felszerelt lakások között.

Megnézem a lakásokat Tovább