Áreső

Akár 2,5 millió Ft kedvezmény!

Részletek More

Akár 2,5 millió Ft kedvezmény!

2021.06.16.

Nyári akciónk keretében most lakás és parkoló vásárlása esetén 2,5 millió Ft kedvezményt, csak lakás vásárlása esetén 1 millió Ft kedvezményt adunk vevőinknek. A részletekért keresse értékesítőinket! Kapcsolat

Ybl díj a Marone House tervezőjének

2021.04.11.

A hazai legrangosabb szakmai elismerésben, Ybl Miklós díjban részesült Fernezely Gergely DLA, a Marone House vezető tervezője. A díjat életműdíjként, a hosszú távú kiemelkedő építészeti alkotó tevékenység elismeréseként adják át. (Építészfórum)

Elindult a II. ütem!

2021.03.19.

Elindult a Marone House II. ütemének értékesítése. Az új lakások között számos CSOK-kal is elérhető, akár már 2 szobától. A II. ütemnek jelenleg a szerkezete épül. A részletekért nézd meg a Lakásokat, vagy érdeklődj értékesítőinknél.

Hogy áll az építkezés?

2021.03.03.

Az első ütemen épül az állványzat, hét végén pedig már a hidegburkolást kezdjük majd. A második ütemen eközben készül az első emelet szerkezete.

Banki finanszírozás

2021.02.23.

A Marone House projektfinanszírozással épül, a CIB Bank áll mögöttünk. Ez a stabil pénzügyi háttér még nagyobb biztonságot ad a vevőinknek, mert a bank műszakilag és pénzügyileg is felügyeli az építkezés előrehaladását.

Új lakások CSOK-kal

2021.02.16.

A Marone House-ban is készültünk CSOK-kal megvásárolható lakásokkal. A 2, illetve 3 hálószobás lakások ideálisak családoknak, hiszen a kifejezetten napos otthonokban tágas nappali, nagy terasz és akár több fürdőszoba is található. 2021 januártól ráadásul CSOK igénybevételekor visszajár az ÁFA, és nem kell illetéket sem fizetni. A részletekért érdeklődj értékesítőinknél!

ASI Group

2021.01.19.

A lakóházainkat, többek között a Marone House-t is saját generálkivitelező cégünk, az ASI Group építi. Így tudjuk biztosítani, hogy a lehető legmagasabb minőségben készüljenek el a lakásaink. Az ASI Group felelős az alvállalkozók kiválasztásáért, irányításáért és ellenőrzéséért, valamint saját munkaerővel és szerszámparkkal is rendelkezik.

Miből van a Marone House?

2020.12.16.

A Marone House épületszerkezete monolit vasbeton fal és pillérváz szerkezet, monolit vasbeton és tégla kitöltő falazattal. A födémek is monolit vasbeton szerkezettel készültek. A lakásoknál vasbeton, Silka és 10 cm vastag Porotherm tégla falakat találunk. Kiemelten figyelünk a lakások és a helyiségek közötti hanggátlásra.

Darubontás az első ütemen

2020.12.12.

A Marone House első ütemén a terv szerinti ütemben halad az építkezés. Ennek köszönhetően ma el tudtuk bontani az ide tartozó darut, hiszen a következő munkafázisokban nem lesz már szükség rá.

Hogy áll az építkezés?

2020.12.01.

A Marone House első ütemében elkezdődött a lakásokban az aljzatbeton lerakása, és az eletromos vezetékeket is elkezdtük behúzni. A belső falak vakolása is jól halad, így a lakások kezdenek egészen lakásként kinézni.

Felkészültünk a télre

2020.11.26.

A Marone House első ütemében már áll minden fal, és hamarosan minden ablak is a helyére kerül. Így akár a legnagyobb hidegben is folytatni tudjuk majd a munkát a házon.

Most érdemes új lakást venni!

2020.11.24.

Az Otthontérkép cikkéből kiderül, hogy miért nem érdemes januárig várni új lakás vásárlásával. A Marone House-ban már most is 5% az ÁFA, és augusztusban átadásra kerül az első ütem.

Beépített árnyékoló minden lakáshoz!

2020.11.20.

A Marone House új építésű lakásaiban a kiváló minőségű nyílászárókat beépített árnyékolókkal szereljük fel, amit a lakások vételára már tartalmaz. A belső kertre néző, déli és nyugati tájolású lakások távirányítóval elektromosan mozgatható, antracit színű alumínium redőnyöket kapnak, míg az utcafrontra szövet árnyékolók kerülnek.

Megvannak az ablakok

2020.11.05.

Kiválasztásra kerültek az ablakok: a gyártó a Port-Metall Kft lesz. Az ablak német Schüco profilrendszer felhasználásával, 3 rétegű 50 mm vastag üvegezéssel és 7 légkamrás tokkal készül, kívül antracit, belül fehér színű lesz. A hőátbocsátási tényező értéke U=0,9W/m2K. A kiváló hőszigetelés mellett magas hanggátlással is bírnak a nyílászáróink, így biztosítva a csöndet a város közepén is.

Hogy áll az építkezés?

2020.10.28.

Felgyorsultak az események a Marone House első ütemének építésén. A héten elkezdődött a falazás a 7. emeleten, befejezzük a 4. emelet vakolását, az elektromos szerelés már a 6. emeleten jár, a gépészet pedig az elsőn.

Elkészült a szerkezet!

2020.09.15.

Van mit ünnepelni, hiszen a Marone House első üteme szerkezetkész! Így minden a terv szerint halad az augusztusi átadáshoz.

Daruállítás a második ütemhez

2020.09.09.

Felállítottuk a darut a Marone House második üteméhez is, így folytatódhat itt is a szerkezet építése.

Hogy áll az építkezés?

2020.09.01.

A héten már a 8. emeleten járunk, így már csak néhány hét és elkészül az első ütem szerkezete.

Gellért-hegyi panoráma

2020.07.22.

A Marone House-ban a 6. emelettől felfelé olyan lakásokat is találsz, ahonnan még a Gellért-hegyet is látni lehet. Ki ne élvezné ezt a látványt minden nap? Arról nem is szólva, hogy az ilyen különleges kilátás hosszú távon is emeli a lakás értékét.

Hogy áll az építkezés?

2020.05.27.

A Marone House első ütemében már a 4. emelet szerkezete épül.

Megfelelő óvintézkedések mellett építünk tovább

2020.04.07.

A Covid-19 járványra tekintettel óvintézkedéseket vezettünk be az építkezésen. Így a járványügyi és higiéniai előírások maradéktalan betartása mellett folytatódik a Marone House építése.

Hogy áll az építkezés?

2020.02.12.

Készülőben a kétszintes mélygarázs, egyelőre az első ütemben, de a második ütem építése is hamarosan elkezdődik.

A hóban sem áll meg a munka az építkezésen

2019.12.06.

Az időjárástól függetlenül folyik tovább a munka a Marone House építkezésén.

Az építkezés elkezdődött!

2019.11.08.

Elkezdődött az építkezés a Marone House-ban, sőt már túl is vagyunk az alapozáson, és a mélygarázs teteje épül éppen. A garázs a két ütemben egyszerre fog elkészülni, hogy már az első beköltözők is kényelmesen hajthassanak be és ki.

Kapcsolat

1082 Budapest, Horváth Mihály tér 15.
Telefon: +36 1 999 11 55

Lakások

Válaszd ki új otthonodat a Marone House-ban! Válogass az okos- és környezetbarát megoldásokkal felszerelt lakások között akár CSOK-kal is. 5% ÁFA minden lakásra.

Megnézem a lakásokat Tovább